Natuur inspireert.

N

Collectie Leaves

Sieradencollectie gebaseerd op een originele beeldserie, gefotografeerd tijdens een boswandeling. De fascinatie met de patronen van bladeren en takken komt tot uiting in een grafische interpretatie van een blad, vertaald in de vorm van een sieraad. De collectie bestaat uit zeven stukken, allen vervaardigd in Nederland.

Wereldwijd worden slechts enkele juweliers per land geselecteerd die het merk De Parme Design mogen voeren. Juweliers kunnen contact opnemen met office@deparmedesign.com voor het inventariseren van mogelijkheden om de Leaves Collectie van H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme op te nemen in de eigen collectie.

Verkoopadres Nederland: Steltman Juwelier, Den Haag

Foto Frieda Mellema

Collectie Tapijt

Tapijt Silhouette ontworpen voor de collectie van Marc Janssen. De werking van licht staat centraal. De combinatie van wol en zijde maakt het patroon van de geabstraheerde takken van een beuk goed zichtbaar. Zijde licht op, terwijl wol juist absorbeert. Door dit contrast lijkt het alsof het tapijt een ton-sur-ton kleurenpallet heeft, terwijl er maar één kleur is gebruikt. Okergeel.

In de samenwerking met Marc Janssen sluit De Parme Design aan bij een illustere rij designers als Mae Engelgeer, Claire en Roderick Vos, Kiki van Eijk, Piet Hein Eek en Joost van Bleiswijk.

Marc Janssen